Майка на три деца с опасност за живота след жесток побой

0
61
Снимка: архив

42-годишната жена е жертва на агресия от приятеля ѝ, твърдят нейни близки, той отрича

Сигнал за жестока агресия над жена. 42-годишната майка на три деца Виктория Велинова от Божурище е брутално пребита от приятеля ѝ, твърдят нейните близки, съобщава БТВ.

Извършителят е на свобода. Виктория е в критично състояние. Приета е в „Пирогов“ с мозъчен инсулт и счупено ребро. „Научихме за случилото се на 28 декември. Оттогава е в реанимация“, разказа майка ѝ – Емилия Лексова.

42-годишната жена и насилникът ѝ са заедно от година. Мариан Горанов отрича да ѝ е нанасял удари.

„Въпросният човек не е идвал, за да търси Виктория, може би се е притеснявал от камерите. Нито аз, нито някой от персонала го е познавал. Виктория неведнъж е водила разговори по телефона с него, които са преминавали към по-груб тон, имало е заплахи, става въпрос за ревност“, добавя управителят на хотела, в който Виктория е работела.

Нейни колеги казват, че жената не им е споделяла нищо.

От районното управление в Сливница заявяват в позиция, че „сигнал за случая е подаден на 29 декември. Жената е приета в „Пирогов“ с мозъчен инсулт и счупено ребро. До момента не са събрани данни за извършен побой. По случая е образувано досъедбно производство. Разпитват се свидетели.“

От прокуратурата са заявили пред медията, че не са уведомени за случая.