Мария Габриел не дойде на заседанието на Министерски съвет. Правителството решава да даде държавен имот на бездомниците от „промяната“

0
643
Министерският съвет

Както стана ясно от „Чаталджагейт“ Асен Василев е продал сградата, в която заседаваше ПП, за да измами съдружника си Бретшнайдер

Мария Габриел не дойде на заседанието на кабинета в оставка, пише „24 часа“. Столът й на вицепремиер остана празен. Тя не влезе с останалите министри в оставка в заседателната зала на Министерски съвет.

Причината най-вероятно е обидните квалификации по неин адрес от Асен Василев и останалите от ПП-ДБ.

Между другото днес една от „най-важните“ точки, които Министерски съвет трябва да приеме се оказа даване на държавен имот на „бездомниците“ от Продължаваме промяната.

Както стана ясно от скандала „Чаталджагейт“ Асен Василев е продал сградата на едноименната улица, за да се измами съдружника си Бретшнайдер. А там официално заседаваха от ПП. Сега се водят бездомни.

Затова днес в МС се гледа „Проект на решение за даване на съгласие за учредяване на безвъзмездно право на ползване върху имоти-частна държавна собственост, за административните нужди на централното ръководство на Политическа партия „Продължаваме промяната“.