Мустафа Емин подаде оставка като съветник на Тагарев

0
115
Мустафа Емин Снимка: Фейсбук

Не приемал „внушения от вътрешни проверки“ в „Пирогов“, замразява членството си в „Да, България“

„Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството“, така Мустафа Емин обяви, че подава оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тодор Тагарев.

„Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница Пирогов в съда, като съм благодарен за помощта на лекарите и сестрите и не приемам обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки. „Замразявам“ участието си в Националния съвет на „Да България“ важно е проверката да бъде безпристрастна.

Благодаря на подкрепата от семейството ми, приятели, колеги и стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване”, пише още Емин във фейсбук профила си.

„С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха“, заключва съветникът на военния министър Тагарев.