Националната полиция награди доц.-д-р Иво Димитров за помощта, оказана при бедствието в Карловско

0
52
Доц. Димитров е награден от шефа на полицията Атанас Илков.

През април доцентът бе удостоен с „Почетен знак на Пловдив“

Директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Атанас Илков награди с плакет на ведомството о.з. капитан доцент Иво Димитров, съобщава „Марица“.

Отличието му беше връчено от полицейския шеф за съдействието и помощта, оказани от доц. Димитров по време на бедственото положение в наводнените карловски села.

През април т.г. пловдивският Общински съвет удостои доц. д-р Иво Димитров с „Почетен знак на Пловдив“ за дългогодишна подкрепа на организацията на офицерите от запаса на Българската армия, за активно участие в дейността на Съюза на българските парашутисти, за популяризиране на военната история и ролята на българската армия и местните й формирования, и за лична ангажираност към патриотичното възпитание на младите хора в Пловдив.

Доцент д-р Иво Димитров е преподавател в Медицински университет – София и в катедра „Здравен мениджмънт“ във ВУАРР – Пловдив. Бил е съветник в Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика към 44-то Народно събрание.

За обществената си дейност в подкрепа на Българската армия и на Министерството на вътрешните работи доцент Иво Димитров е награден с редица отличия.