Накараха Пласидо Доминго да чака семейство Радеви 15 минути

0
299
На великия тенор се наложи да чака семейство Радеви.

80-годишният тенор стоя прав на сцената, докато президентът и жена му благоволят да дойдат на концерта

С 15 минути закъснение се появиха Румен и Десислава Радеви на концерта на Пласидо Доминго и Соня Йончева в София. Хиляди любители на музиката от цял свят се събраха тази вечер пред храм-паметника „Александър Невски“, съобщава сайтът Tribune.

Концертът обаче не тръгна навреме заради забавянето на „ВИП“ гостите – президентското семейство, установиха с учудване присъстващите.

15 минути забавяне заради този гост“, написа в социалните мрежи журналистката Диляна Димитрова, главен редактор на „Площад Славейков“.

Най-абсурдно в цялата ситуация е, че освен гостите на събитието, и на самия Доминго се наложи да чака прав на сцената разрешение да започне да пее. Концертът на 80-годишния тенор е предаван на живо по целия свят.

Гала в София” беше озаглавен концертът на Йончева и Доминго в последния ден на август в центъра на столицата. Двамата изпълниха арии и дуети от прочути опери под съпровода на Софийската филхармония с диригент Найден Тодоров. Поради големия интерес към събитието 12 камери и 1 дрон подсигуриха излъчването.