Натресоха ни отново агентите на ДС и комунистическите „капацитети“, които ни тровиха живота и крадяха мечтите ни

0
448
Снимка: фейсбук/ А. Адемов

Поднесоха ни ги окомплектовани като „Братството на почтените“

Асим Адемов

Асим Адемов, фейсбук

Повратностите в живота!

Нашата младост, вкл. и моята младост, мина в лишения, протести, стачки, за да европеизираме страната ни и да създадем условия младите хора, тогава деца, а някои все още неродени, да живеят в свободна европейска страна. Да имат възможност да пътуват свободно, да учат в европейски и световни университети.

И когато те пораснаха и вече пътуват свободно по света, живеят и работят в чужбина, учат в престижни университети, за благодарност ни натресоха отново агентите на Държавната сигурност, комунистическите „капацитети“ , които ни тровиха живота, които откраднаха парите на родителите им, които крадяха мечтите ни. Ние се борихме срещу тези в името на доброто на децата и младите хора, а сега те ни ги върнаха обратно!

След толкова години борба и мъки, след като преживяхме „Лукановата зима“, после “ Виденовата зима“, нескопосаният проект Орешарски, след толкова надежди и мечти, младите ни поднесоха на тепсия същите тези, които отровиха нашата, вкл. и моята младост!

Поднесоха ни ги окомплектовани като „Братството на почтените „.

Като своеобразен Коледен подарък!

Уважаеми млади, умни и красиви хора, знаете ли изобщо кои са разните там като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Бойко Рашков, Александър Маринов, Таско Ерменков, Атанас Атанасов, Мая Манолова и още, и още, които днес са лица на Промяната? Знаете ли въобще какво значи ДС?

Може да сте учили в най-престижните световни университети, да работите най-престижни работи по света и у нас, но ако не познавате тези „герои“ от „Братството на почтените „, значи имате сериозни пропуски в системата си от знания.

Заради това незнание Задкулисието победи Промяната! Тъжно, но факт!

Каква ирония ни поднесе животът…