Некадърно правителство, което е решило да се защитава насилствено

0
297
Снимка: БНР

Бъдещето е неграмотна антиутопия, съставена от боклуци, измамници и схемаджии, които ползват тълпите за оперативен инструмент

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Некадърно правителство, което е решило да се защитава насилствено, чрез протести. Събра платените малчугани да крещят обидни фрази по депутатите! Няма път тази държава. Бъдещето е неграмотна антиутопия, съставена от боклуци, измамници и схемаджии, които ползват тълпите за оперативен инструмент.

На въпрос на репортерката, защо са тук, един отговаря: „Не съм се интересувал от политика, но съм свикнал група лоши хора да правят лоши неща, сега за пръв път има други хора…“ Бъдещето е на полуграмотните (завършили университети) тълпи, жертви на ментални манипулации, биомаса с цветни коси и разнообразни интимности, чието предимство е плиткото отношение към действителността.

Приветстват депутатите на БСП, които са неизменна част от чудовището, което произведе именно такава България. Отвратена съм от подхода на ПП. Не се спират пред нищо. На фона на идващите милиарди, инвестицията в тълпи си струва.