Нинова преговаря тайно с Лена Бориславова за създаване на временна комисия за газовите доставки

0
197
нинова
Корнелия Нинова

По всичко личи, че за момента БСП няма да получи подкрепа от ПП-ДБ

Лена Бориславова и Корнелия Нинова са водили тайни преговори за съставяне на временна комисия в Народното събрание, съобщи Tribune.bg, като се позова на свои източници.

Корнелия Нинова лично се обадила на Бориславова, за да получи подкрепа от ПП-ДБ да подкрепят създаването на временна комисия, която да разгледа всички газови доставки през последната година, най-вече и наскоро сключения договор с Турция.

Така, докато дават изявления и трибунки, че ГЕРБ търсят подкрепа за собствените си законопроекти, Лена Бориславова се договаря с лидерката на БСП.

Думата на Бориславова очевидно няма да бъде спазена, защото след изявлението днес на Бойко Борисов за тоталната чистка в държавата от страна на ПП-ДБ, както и това, че искат да овладеят и държавните регулатори, коалицията на ПП-ДБ обяви, че няма да влиза в пленарната зала.

Днес от трибуната на Народното събрание депутатът от БСП Борислав Гуцанов поиска създаване на такава комисия, като сравни договора на с Турция с аферата „Джемкорп“. По всичко личи, че за момента подкрепа от ПП-ДБ няма да получат.