Някой знае ли защо Пеевски управлява държавата, пепейците, Денков, дебейците, Кирето, Асен и Лена и целия жълтопаветен умнокрасивитет, даже костовистите?!

0
728
Делян Пеевски в паметно селфи с Владислав Панев /вдясно/ Снимка: фейсбук

Не бяха ли архиврагове с Пеевски, с модела му, с корупцията и пр.?

Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Някой знае ли защо Пеевски управлява държавата, пепейците, Денков, дебейците, в частност Кирето, Асен и Лена и целия жълтопаветен умнокрасивитет, даже костовистите?!

Не бяха ли архиврагове с Пеевски, с модела му, с корупцията и пр.? Даже си спомням, че Кирето искаше да закрива ДПС-то в Европа, заплашваше ги, че ще ги ликвидира. И сега изведнъж Пеевски е извадил к…(оланчето), а те са с гръб и на колене. И това заради едната съдебна реформа ли е само?! Потрес.

Както казваше Пената: „Какво ми се пръскаш със скъпи парфюми. Това да не ти е модна къща. И стига си ги баламосвал другите с истории за света и за райската империя. Мен не ме интересува дали знаеш кой е Цезар, Мезар или Пезар. Аз искам да играеш футбол, ако не ще те пратя да учиш в БАН.“

Та и кирчовците въртят политиката, чували са Цезар, Мезар и Пезар, учили са в Харвард, ама Пеевски ги сгъна на четири, придоби стратегическо надмощие и ги държи под контрол, ако иска, ще ги събаря, ако иска, ще ги… (навежда), ако иска, ще ги прати в БАН да се понаучат…