Областен координатор на ГЕРБ: Очаквам арест, явно само сплашване не върши работа /видео/

0
99
Снимка и видео: фейсбук

Главният виновник за репресиите в община Стамболийски е лице, което заема висша длъжност в районното полицейско управление, казва Георги Мараджиев

Областният координатор на ГЕРБ в Пловдивска област Георги Мараджиев, който е и кмет на Стамболийски, очаква да бъде арестуван. Той публикува видео, в което началникът на РУ Стамболийски Атанас Керпиев – мъжът със синята маска, води спор с Мараджиев и му казва, че възпрепятства полицейска операция.

Ето какво написа Мараджиев на страницата си във фейсбук:

„Главният виновник за репресиите в община Стамболийски и всички общини, обслужвани от РУ Стамболийски, е лице, което заема висша длъжност в РУ Стамболийски. Той е човекът, който подава информацията лично в икономическа полиция кои хора да бъдат тормозени!

Предоставеният от Общината автомобил, чиято поддръжка е възможна благодарение на данъците на жителите, се използва срещу тях въз основа на разпореждане от въпросното лице. Той е този, който посочва кой да бъде пощаден и кой привикан. Нищо! Аз го поздравявам с песента „Последен валс!“.

Очаквам и новия хит на МВР- „Арест за 24 часа“. Най-вероятно ще бъда задържан със заповед на началника на РУ Стамболийски, който вчера, докато течеше акцията в Ново село, не се реши или със заповед на икономическа полиция! Арестът ще е за възпрепятстване на проверки. Явно само сплашване не върши работа. Трябват и арести!“