Очаквам извинения от българите в Белгия, които са гласували за партиите на менте промяната

0
811
Снимка: фейсбук

Управлението на тези леваци вкара страната в хаос

Александър Йорданов Снимка: фейсбук

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ОЧАКВАМ ИЗВИНЕНИЕ!

Нормално е ИТН да се оттеглят от правителство, в което участва БСП – доказана прокремълска партия. Нормално е да сритат и патерицата на БСП – „Демократична България“. А още по-нормално е да дръпнат шалтера на самозабравилите се от ПП. И да не забравяме, че тамада на това правителство бе прокремълският ни президент. А олигарсите, които го подкрепиха и кадруваха в него, са все от яки комунистически и ДС фамилии.

Управлението на тези леваци вкара страната в хаос. И сега ги е страх от избори, гънат се, лазят, опитват се за последно да мишкуват. Жалкарска коалиция. Но е факт, че излезе скъпо на българския народ. Дълговете, които натрупаха или по-точно милиардите, които свиха за няколко месеца, ще ги плащат днешните деца.

Впрочем от днес приемам на моя служебен имейл извинения от всички българи в Белгия, които на последните избори са гласували за партиите на менте промяната. Нормално е към депутатите да се отправят не само искания, но да се адресират и извинения. Особено когато от глупаво гласуване са нанесени непоправими щети на държавата.

Очаквам извиненията им и защото констатирах, че между тях няма такива, които да са се върнали по време на правителството на „промяната“ в родината. А ги чувах преди изборите това да говорят: как, като станела промяната, щели да се върнат и да работят за просперитета на България. Нищо подобно. Кютат си в Брюксел, Гент и Брюж.

През септември трябва да има избори. Обещавам, че с тези от тях, които се извинят за нелепото си гласуване на последните три избора, ще се срещна на по чаша бира и на добра приказка за утрешния ден.