Партия на подпис! Нинова “изчегъртва” Паргов – на негово място инсталира дъщерята на Овчаров

0
391
БСП
Централата на БСП на "Позитано" №20

Днес под предлог на “обновление и промяна”, ръководена зорко от Нинова, местата се заемат от други кадри, по-послушни

RepNews.NET

Изпълнителното бюро на БСП свиква неприсъствено заседание на Националния съвет на партията. Една от точките е за временно отнемаме на правата на Калоян Паргов за заемане на партийни длъжности, членство в органите на партията и право да се кандидатира за такива в срок от една година.

Новият стил на Корнелия Нинова е да отстрелва неудобните ѝ в партията

е “методът на подпис”, неприсъствено без право на защита.

Като изчерпана любовна връзка, която приключва със СМС.

Както Добрев, така и Паргов бяха сред хората, които застанаха през 2016 г. зад “обещаващата майка” на партията Нинова. Днес под предлог на “обновление и промяна”, ръководена зорко от Нинова, местата се заемат от други кадри, по-послушни или просто слушащи по-правилните хора.

Като формален повод за отстрел на Паргов е записано в дневния ред сделката с осветлението на София. Както винаги обаче нещата в БСП са далеч по-дълбоки. Първата цел е “временното отстраняване” да се превърне в постоянно.

Градската организация, да бъде оглавявана от ново лице, уж временно, а както знаем, временното е често постоянно. Защо не и да е жена? По почина на майката на партията Нинова от „Позитано“.

Запознати със случващото се, коментираха за Repnews.net, че Теодора Овчарова, отговаря на всичките желани качества, за да бъде пробутана, като ново лице на промяната в БСП – София.

Жена, млада, красива… нова в политиката

и най-важното – няма да се обърка. Ще слуша винаги правилното място. Няма съвпадения на фамилии – Теодора е дъщеря на Румен Овчаров. Всички видяха, до къде доведе кадруването му в централното ръководство на партията.

Самата Нинова е плод на представата на Румен Овчаров за председател. И той я крепеше през цялото време на нейното председателстване през тези години.

Явно сега е дошло време Нинова да върне жеста на своя създател, и да инсталира дъщеря му на удобната позиция – шеф на БСП – София.

С подобен тип политика е въпрос на време, БСП да се превърне в Българска Семейна Партия, в която решенията се взимат

“на подпис”, а защо не – за по-удобно със СМС.