Почина журналистката Милена Петрова

0
517
Милена Петрова

Работи в „24 часа“ и БНР

След дълго боледуване, само на 42 години, си отиде журналистката Милена Петрова.

Тя беше част от екипа на Радио Кърджали, където бързо успя да се утвърди като едно от разпознаваемите имената и глас в радиоефира. С аналитичния си ум, с умението да се справя във всяка ситуация, с желанието си да покорява върховете на журналистическата професия, с готовността си винаги да помогне и с прекрасното си чувство за хумор, Милена създаваше неповторима атмосфера в редакцията.

Милена Петрова завършва средното си образование в Езиковата гимназия „Христо Ботев“ в Кърджали със златен медал. Продължава висшето си образованието в Софийския университет.

Работила е като журналист във вестник „24 часа“, била е ПР на областния управител на Софийска област, началник на отдел „Пресцентър“ на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, старши мениджър „Комуникации“ в „Софийска вода“, ПР в 40-ото Народно събрание и в Агенция „Пътна инфраструктура“. До последно беше част от екипа на БНР Радио Кърджали.

Поклонението ще бъде на 11 януари от 11.30 часа в параклиса „Свети Архангел Михаил“ в гробищния парк в Кърджали. Погребението ще е в 13.00 часа.

Екипът на Радио Кърджали изказва най-искрени съболезнования на семейството и близките на Милена Петрова.

Ще я помним и лъчезарната й усмивка ще ни съпътства винаги.