ПП/ДБ насъскаха активисти срещу лидера на ЕНП Манфред Вебер, плашат го с Магнитски…

0
263
Сектанти от ПП-ДБ плашат Вебер с Магнитски.

Призовават избирателите в Германия да не гласуват за него

„Уважаема Мария Габриел, благодаря Ви за чувството Ви за отговорност, за Вашата ангажираност и дълг към всички българи“. Това написа снощи в профила си в социалните мрежи лидерът на групата на Европейската народна партия Манфред Вебер. „Призоваваме всички проевропейски и атлантически партии в България да подкрепят Вас и Вашия кабинет и да се противопоставят на предстоящите предизвикателства за по-добро бъдеще на България“, написа той.

Думите на Вебер, привидно добронамерени, силно вбесиха електората на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, които потопиха публикацията под обиди и заплахи, включително включването на председателя на най-голямата европейска партия в списъка Магнитски, съобщава „Трибюн“.

„Г-н Пеевски, вие ли сте?“, пита Вебер Радослав Бимбалов.

Женя Георгиева решава да занули Манфред Вебер електорално с призив към немските избиратели: „Германците, които са гласували за г-н Вебер, трябва да знаят, че той от години подкрепя мафията на Путин в България – „Герб“ и „ДПС“! Освен това в настоящия момент той оказва подкрепа на човек, който днес злоупотребява с българската Конституция“.

„Този човек Манфред Вебер трябва да го вкарат в списъка на Магнитски за игра с живота на българите“, заплашва Димитър Николов.

„Тя представлява най-големия мафиотски бос в моята страна. И ти ѝ казваш „браво“? Тя и нейният шеф се опитаха да нападнат единствената политическа партия, която желаеше да направи истинска реформа. Засрамете се, ако познавате положението тук и продължавате да подкрепяте българската мафия. И срам, ако не искате да знаете. BTW, знаете ли, че поне половината от предложените министри не са били питани за мнение и те не искат да участват в това?“, разяснява на явно считания от нея за за малоумен европолитик Адриана Стефанова.

„Абсолютен срам! Това изказване поздравява мафията в България, която все по-ясно става част от „Голямото европейско семейство“, допълва Боян Белев.

Милена Макариева пише: „Скъпа Мария Габриел, не ти благодаря за чувството ти за отговорност и твоята отдаденост и дълг към мафията. Вече можете да се върнете, Манфред Вебер със сигурност ще намери удобно място за вас. Той е дългогодишен поддръжник на корумпирания мафиот Бойко Борисов. Не го е грижа за по-доброто бъдеще на всички българи, стига да му върви европейският бизнес“.

Публикацията се споделя масово сред актива на ПП/ДБ, като хората се поздравяват какво са му написали на Вебер и се зоват да се включат още:

Деспина Ангелова: Много добре го захапаха нашите хора..

Емил Митрев: Аз му сипах с големия черпак, но нежно! Вие сте, довършете го!

Илияна Кръстева: Shame

Pavkata Bash: Сипвайте му с голмия черпак…

Ивайло Великов: „Manfred Weber give full support to putin’s mafia in Bulgaria-gerb and dps ! Thank you mr. Weber! In wich offshore acount we can  send you our best regards,mm?“ Написах му го на тоз дърт пръч в коментар.Дано шпреха инглиш повече от боко и гербиел