ПП не е партия, а нечестива компания от самовлюбени инфантили, маниакални лъжци

0
316
Асен Василев и Кирил Петков Снимка: 24 часа

Колкото по-дълго този офисен планктон, този сбирщайн от недоразумения стои в управлението, толкова повече беди ще донесе на България

волгин
Петър Волгин

Петър Волгин, фейсбук

Не, „Продължаваме промяната“ не е партия. Това е нечестива компания, съставена от самовлюбени инфантили, маниакални лъжци и стремящи се към най-откровена далавера граждани и гражданки с харвардски акцент.

Тези са представителна извадка на жълтопаветния умнокрасивитет, на онази „елитарна“/прости, Господи!/ прослойка, която има вселенски претенции и нулево покритие на самочувствието си.

Колкото по-дълго този офисен планктон, този сбирщайн от недоразумения стои в управлението, толкова повече беди ще донесе на България.

Във вътрешен, а особено в международен план. Ако българското общество има поне малък инстинкт за самосъхранение, трябва да се отърве час по-скоро от тази нафукана либерална компания, да я изпрати там, където й е мястото – на политическото бунище.

Разбирам подобни хора да демонстрират своята нелепост на някое малоумно парти, но да превръщат мисловната си несъстоятелност в държавна политика – това вече е непростимо. И само ние ще сме си виновни, ако им позволим да го направят.