Премиер, разпространяващ слухове за собствените му служби за сигурност, не е премиер, а обикновен идиот

0
445
Николай Денков

А патосът срещу Делян Пеевски и обещанията „никога с ДПС“ са обидни за интелигентността след мазните кафета в скута му

Явор Дачков Снимка: БТВ

Явор Дачков, фейсбук

Премиер, който публично разпространява слухове за канали на наркотици, покровителствани от собствените му служби за сигурност, не е премиер, а обикновен идиот. Не се сещам за по-глупав и нелеп министър-председател в новата ни история.

А патосът срещу Делян Пеевски и обещанията „никога с ДПС“ са обидни за интелигентността след мазните кафета в скута му. Впрочем „Промяната“ нанесе най-големи поражения на България почти във всички сектори на управлението, но най-вече, защото изпорти алтернативата на предишното статукво. „Промяната“ направи така, че Пеевски и Борисов не просто да станат приемливи, ами хората да се надяват външният натиск да спре, за да се разкарат ПП-ДБ от управлението и всичко да бъде както си беше.

Мисля, че репликата за злото и Пеевски не я е измислил Денков, а Найо Тицин, който е с интелектуалния капацитет на Кирил Петков – те са ментални близнаци. Това е трето индиго на Иван Костов и неговото изречение „ДПС е проклятието на България“. След него Костов изчезна от политиката, а ДПС е в управлението вече 25 години. Денков да си направи изводите, ако има поне малко акъл.

Да не говорим, че никак не е сериозно да обвиняваш другите за собствените си некадърност и провали.