“Продължаваме промяната” инфантилно се заблуждава, че силата на черния пиар е мощна и безгранична

0
336
Кирил Петков

Да не стане в един момент – скалъпени компромати срещу истински доклади на ДАНС за газови комисиони

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Всички, напуснали “Има такъв народ”, са тотал щета; издънки на отрицателна селекция; пяната на сбиротока на една урбулешки събирана партия.

Скандал след скандала, провал след провала, резил след резила…

Ето и днес – миналогодишната кандидат-депутатка от “Има такъв народ” Ружа Райчева, изплющя с фейк-новина за освиркване на Манфред Вебер в Европарламента, по време на дебата за незаконния арест на Бойко Борисов. Бързо опровергана от присъствал в залата.

Чувам люти закани от хора на “Продължаваме промяната”, че за последната седмица преди изборите са приготвили страшни компромати – централно срещу Бойко Борисов и по места срещу водачите на листите на ГЕРБ-СДС. Затова кампанията им досега била лежерна и безидейна – за заблуда на противника. Само подгрявали публиката, преди да пукне пушката на сцената.

Както във всичко досега, “Продължаваме промяната” инфантилно се заблуждава, че силата на черния пиар е мощна и безгранична. Не, не е така. Българският избирател – от плакатите с черепите преди 32 години, та досега, какво ли не видя. Трудно ще повярва на злостна канонада.

Не знам защо Кирил и Асен не разбират нещо важно или просто се водят по акъла на клетите пиари – те спечелиха доверие миналата година с позитивни послания и усмихнати лица. После това, което говореха, се оказа ала-бала и управлението им бързо се провали… обаче, не знам сега кой им внушава, че само с атаки срещу ГЕРБ, ще си върнат победата. Няма!

Ако бяха по-умни, щяха да си признаят грешките и да обяснят на хората какво ще направят, за да ги поправят. Не, не, да си довършат работата, а да свършат някаква работа.

Късно е вече… няма кой да ги слуша.

П.П. Да не стане в един момент – скалъпени компромати срещу истински доклади на ДАНС за газови комисиони. Само казвам…