Проф. Ангелов разкри поредна лъжа на Кацаров – този път за частната болница в Казичене

0
210
Костадин Ангелов

Още на 21 юли министерството възложило на „Медицински надзор” да даде становище по молбата за разрешение за дейност на частната болница

„Поредна лъжа на служебния здравен министър Кацаров! Днес беше попитан за спорната частна болница в Казичене. Стойчо Кацаров отговори в национален ефир следното: „Процедура, която дори не е достигнала до Министерството на здравеопазването.” Безочлива лъжа!“, написа във фейсбук проф. Костадин Ангелов.

По думите му още в началото на юни в Министерството на здравеопазването са постъпили документи и заявление за разрешение на медицински дейности за частната болница в Казичене.

„На 21 юли Министерството на здравеопазването възлага на подопечната си изпълнителна агенция „Медицински надзор” да даде становище във връзка с молбата за разрешение за дейност на частната болница в Казичене.

Такива са фактите. И за всичко това има писмена следа и документи! Доказателства, които оборват лъжата, изречена от Кацаров тази сутрин“, допълва бившият министър на здравеопазването.