Протестъри са писали на САЩ и американското посолство, защото… Борисов размахал колаж

0
651
Посолството на САЩ в София се намира на ул. "Козяк" 16. Снимка: Труд

Същите от години се гаврят с политическите им опоненти

Виктория Георгиева Снимка: фейсбук

Виктория Георгиева, фейсбук

О, поредната невероятна драма тресе Фейсбук. Драма, от чиято развръзка зависи бъдещето на страната ни! Борисов размахал някакъв колаж, на който главите на загиналия екипаж на совалката Колумбия са подменени с такива на родни политици. А и този колаж не е негов, други го разпространиха първо, но тогава се стори забавен на всички, вече явно не е…

Оставям на всеки да прецени дали това е редно – лично аз проблем нямам, притежавам завидно количество черен хумор. Въпросът е друг – по стар комунистически обичай, все по-активно възраждащ се от последователите на ДБ, разни техни активисти и поддръжници са изпонатагвали Посолството на САЩ, това на Израел, НАСА и т.н., до девето коляно. Други призовават да осъдят Борисов, трети реват, че астронавтите са обезглавени, четвърти пишат писма до Херо Мустафа.

Не по-малко нелепо и особено лицемерно е, че воят идва от хора, които от години се скъсват да се гаврят, включително и чрез колажи, с политическите им опоненти. Но техните гаври са остроумни и забавни, нали? “

Ама това било гавра със загинали“. Ама, ама… не мислехте така, когато се опъваха черни чаршафи пред дома на Борисов или когато в центъра на София се разнасяха ковчези. Тогава беше много забавно! Сред възмущаващите се е и топ доносникът от ДБ – Емил Джасим, който наскоро се беше жалвал от коментиращ на стената му… на шефа му. Същият Джасим, който преди време си позволи да се подиграва със смъртта на починал лекар, защото бил от ГЕРБ.

Та, тръпна от желание по-скоро да разбера дали някой особено възмутен ДБ активист, защо не и лидер, не е организирал протест по този въпрос. Важно ми е!