Радев доведе шарлатани от „високотехнологичен“ порядък

0
219
СНИМКА: "24 часа".

Да поговориш с тези хора и да не прецениш, че са един чувал с празни фокуси, значи нещо не е наред с теб

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Янев е непонятен персонаж. Търси обединение с всички. Такъв компот няма. Обединение с девиантните не може да има. Машинките ги превърнаха в партия и сега рекетират цялото общество, налагайки режим на съобразяване с техните схеми.

Радев изобрети най-лошата политическа постановка, която сме гледали от 1989 г. насам. Доведе шарлатани от „високотехнологичен“ порядък. Помня как бяха измислили икономически план с фантасмагории, който представяха на президентския фон и с президентската протекция. А преди това искаха да купим отново машинки за „светкавично“ изследване на цялата нация за ковид, идеята им струваше няколко милиона, но за щастие не мина пред щаба. Само пред хора, които са на тяхното псевдоинтелигентско ниво, може да мине нещо толкова смешно като характеристики.

Да поговориш с тези хора и да не прецениш, че са един чувал с празни фокуси, значи нещо не е наред с теб. Но нито един служител, казват в разузнаването, не може да вербува някой по-умен от себе си. Съвсем логично е, че девиантните оплетоха Радев в кълбета от звезден, холивудски, харвардски, високотехноличен, инвестиционен прах…

Телевизиите продължават да се държат безобразно и да лансират лошите фокусници. Особено сутрешният блок на бтв е направо смешно-изкуствен, леят се истински комични аргументи в полза на девиантните. Което подсказва, че все още някакво задкулисие на финансови интереси, както и външният фактор не са ги изритали окончателно, а продължават да ги ползват за бухалка, за отклоняване на държавата от нормалността, и ако все още може евентуално след бъдещи избори – за едри схеми на извличане (каквото стане, като не стане, следва мимикрия и идват следващите фокусници…). Затова толкова се натиска за машините. При схеми за милиарди едни машинки за милиони са просто добра инвестиция. Ама лошо изчислиха Кики.