Румен Петков в контраатака: Какво е искала Мая Манолова от Васил Божков? Може би тракийски алманах…

0
286
Румен Петков Снимка: фейсбук

Лидерът на АБВ твърди, че тя лъже откровено

Прeдceдaтeлят нa AБВ Румeн Пeткoв пoлучи прaвo нa oтгoвoр cлeд cкoрoшни oбвинeния нa Мaя Мaнoлoвa. Имeтo нa лидeрa нa пaртия AБВ приcъcтвa мнoгoкрaтнo в интeрвютo нa председателката нa „Изпрaви ce! Мутри вън” в eфирa нa „Здрaвeй, Бългaрия”.

Манолова заяви, че единственият паркинг за тирове на границата е монополист, тъй като събира по 25 евро от превозвачите, а е задължителен. Според Манолова това е „схема, която налива милиони в частна фирма”. Тя попита и защо Петков защитава „тази схема”. Според нея фирмите, които управляват тези обекти по южната граница, са свързани с лица от ъндърграунда, припомня Tribune.bg.

„Аз нямам обективната възможност да съм в нещата, защото нашата партия няма съприкосновение с властта от 4 години. Няма как да разполагаме с такъв тип информация. Аз съм уплашен от това, че Мая Манолова ще ме съди.

Моите възможности са много по-малки от тези на Васил Божков. Какво е искала тя, като е ходила при него, може би тракийски алманах, но надали. Но да кажа предварително – да няма към мен големи очаквания, възможностите са мизерни. Лъже се откровено – Манолова казва, че тировете са вкарвани насила. Аз имам декларации на двете големи превозвачески организации, които са в защита на паркинга. Нещо по-лошо, Манолова не знае къде е той. Паркингът не е на вход, той е на изход”, обясни Петков.