С какво тези 13 войничета пречеха, за да бъдат избити като животни от руските „освободители“ /видео/

0
739

Може скоро да се наложи да наблюдаваме геройската гибел на български граничари, докато Путин ги освобождава от живота в името на мира

Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук
13 украинци, целият гарнизон, охраняващ този малък и никому ненужен остров в Черно море, загинаха, след като бяха избити като животни от руските освободители, след отказ да се предадат.
На острова няма никакво стратегическо въоръжение и не представлява никаква военна опасност за Донбас, защото се намира близо до Румъния, на стотици километри от двете нови европейски държави ЛНР и ДНР.
Примерите за съветската жестокост, духът на загиналите от Катин, варварски избитите източноевропейци от Червената армия и лудостта на московските диктатори ще се увеличават.
Точно този обаче ще остане пример за мъжественост и героизъм.
– – –
С какво тези 13 войничета, намиращи се на 660 километра от Донецк, на остров в Черно море, пречеха, за да бъдат избити от руските агресори, като част от „военна операция“, целяща мир, могат да ви отговорят само петърволгиновците, стефаняневците, руменрадевците и хора, с подобни комплекси, изградени от твърде много облъчване със съветска пропаганда в детските години, плюс комплекси из гащи и глави.
По подобен начин руската пета колона облъчваше България преди век, когато тогавашният тамошен Шойгу – Троцки – разпали необявената гражданска война с войнишките, юнските, септемврийските бунтове и апотеоза с преврата от 9-и септември.
Нечии дребни душици в момента смятат величието на своята мисъл и просперитет, подхранвани от лудостта на войната.
Впрочем в България също има Змийски остров, има и съседен – света Анастасия, който много прилича на украинския Змийски остров.
Може скоро да се наложи да наблюдаваме геройската гибел на български граничари, които отбраняват парчета българска земя, докато Путин ги освобождава от живота в името на мира.