Самоотвержено, безусловно и безотказно Радев води народа към втора Виденова зима

0
666
Румен Радев

Хора, бдете! И не се лъжете по фалшивите герои

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Соня Колтуклиева, фейсбук

“Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите…” Така уважаваната от мен журналистка и майка на депутата от БСП Крум Зарков, Анна Заркова, рекламира кандидата за втори мандат, в чийто Имициативен комитет е заместничка на психиатърката д-р Гълъбова.

Щеше да е хубаво, ако беше вярно. Обаче не е. Лъжа е.

Румен Радев излезе на площада, когато прокурори влезнаха в президентството, за да потърсят материали по обвинение срещу негов съветник. Президентът вдигна юмрук и изкрещя: “Мутри, вън!”, уплашен да няма последствия за него самия.

Година по-късно прокурори влезнаха в канцлерството на Австрия; канцлерът Себастиан Курц подаде оставка, за да не пречи на разследването.

Румен Радев не излезе на площада, когато дни наред под неговите прозорци протестираха работниците от ЕМКО и “Дунарит”, застрашени да станат жертва на рейдърство и да загубят работата си.
Румен Радев не излезе на площада при нито един протест на хора, отстояващи професионалните си интереси, борещи се за социална справедливост.
Румен Радев не излезе на площада и днес, когато протестират работниците от пътното строителство, които са блокирали центъра на столицата с тежкотоварни машини. Не са невидими, не са…

ПРОТЕСТИ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА, това са протестите на Румен Радев. Другите не го интересуват.

ИСКАШЕ ДА УПРАВЛЯВА – УПРАВЛЯВА! И самоотвержено, сигурно, безусловно и безотказно Румен Радев води българския народ към втора Виденова зима.
Ние, оцелелите от първата Виденова зима на партията, издигнала Румен Радев за президент през 2016 г., ви предупреждаваме – може да стане страшно през 2022 г.
Хора, бдете! И не се лъжете по фалшивите герои.