Шефът на Радев да си затваря устата! Да бъдем българи, а не руски подлоги!

0
673
Радев и Путин

Нашата национална задача е да не позволим втори мандат на прокремълския ни президент

Александър Йорданов Снимка: фейсбук

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ!

Шефът на Радев в Москва бил казал, че Русия е готова да нанесе удар върху всеки противник. Глупаво изказване, естествено. Защото, ако същото решат противниците на Русия, а само в НАТО това са 30 държави, те ще я направят дармадан. Ще я опърцалят съвсем.

И за да не бъда голословен: на удара на Русия едновременно ще отвърнат САЩ, Великобритания, Франция, Италия, Канада, Нидерландия, Норвегия, Дания, Германия, Испания, Полша и още натовски държави. Възможно е България да си затрае. Проруски дупедавци сме били и като такива ще ни запомни светът.

Но останалите натовски държави, а към тях трябва да прибавим (на наше място!) Япония, ще срутят „белокаменна Москва“ за отрицателно време. На „глава“ с толкова яки държави не се излиза. Тъй че е добре шефът на Радев да си затваря устата.

А нашата национална задача е да не позволим втори мандат на прокремълския ни президент. От нейното решаване ние не можем да избягаме. Така ни е орисала историята и времето, в което живеем. Казано по друг начин: да бъдем българи, а не руски подлоги.