Шефът на тотото заплашвал членове на ИТН с уволнение, ако не подкрепят Радостин Василев и ПП

0
143
Радостин Василев и приятели Снимка: ПИК

Имало депозирани жалби до министър Весела Лечева срещу действията на близките до Радостин Василев – Александър Тодоров и Мирела Желязкова

Шефът на тотото, който е лично назначение на Радостин Василев, заплашва членове на ИТН с уволнение, ако на предстоящите избори не подкрепят Василев и ПП, съобщи Tribune.bg, като се позова на отлично осведомени източници.

Александър Тодоров стигнал дотам, че без свян е привиквал регионални шефове и им е искал списъци с хора, които да бъдат включени в секционните избирателни комисии на ПП, а ако не представят списъците с имената, регионалните директори са били заплашени с уволнение.

Друг кадър на Радостин Василев Мирела Желязкова пък има за задача да прозвънява структурите на ИТН, да ги заплашва с уволнение или да им предлага назначение в Спортния тотализатор срещу политическа подкрепа за „Продължаваме промяната” и Василев.

Според източника на Tribune.bg вече има депозирани жалби до министър Весела Лечева срещу действията на близките до Радостин Василев – Александър Тодоров и Мирела Желязкова.