Шофьор остана затиснат в колата си 17 часа след катастрофата

0
162
деца
Снимка: архив

Откаран е с фрактура на гръбначен прешлен във варненска болница

25-годишен мъж от село Тервел пострада тежко при катастрофа, оставайки затиснат в автомобила си около 17 часа, предаде кореспондент на bTV.

Сигнал за произшествието на спешен телефон 112 е приет от близки на мъжа в 23:07 часа във вторник. Те съобщили, че мъжът бил при негови приятели, но не се прибрал. Бил с лек автомобил, с чужди регистрационни номера.

Намерили го катастрофирал в дере по пътя от село Струйно в посока към село Тервел. Към разклона за село Развигорово веднага са насочени екипи на полиция и пожарна.

Спасители от Шумен заварили колата преобърната по таван, извън пътя, в дере. Водачът бил затиснат. На място за съдействие пристигнал втори екип на шуменската пожарна. Мъжът бил освободен и спасен. Пренесен бил до линейката.

По данни на 25-годишния водач катастрофата станала около 6 часа сутринта. На ляв завой загубил контрол над автомобила, излязъл вдясно от пътното платно и се преобърнал в дере.

След преглед в шуменската болница е установена фрактура на гръбначен прешлен и парализа на долни крайници. Транспортиран е в болница във Варна. Взета е кръвна проба на водача. Образувано е досъдебно производство.