Скандал с Руди Гела, паркирал луксозния си джип пред чужд гараж в Плевен

0
931
Радостин Василев Снимка: фейсбук

Чувството за безнаказаност е безгранична на новобогаташчетата, пише Христо Аврамчев

Кандидат-депутатът от ПП Радостин Василев и водач на листата им в Плевен бе изловен да гази закона, пише Tribune.

Оказва се, че вместо да си намери подходящо място за паркиране, Василев е решил, че ще ползва това, което му е най-удобно, а именно пред гаражите на жители на града.

Христо Аврамчев от Плевен алармира, че Радостин Василев всеки ден спира лъскавия си джип пред гаража му, при положение че има поставена обозначителна табела.

Оказва се, че в гаража майка с малко бебе си държи количката и поради поведението на Василев е принудена всеки ден да влачи на ръка детето си, вместо да си ползва собствеността.

„Чувството за безнаказаност е безгранична на новобогаташчетата!“, пише още Аврамчев.

От коментарите става ясно, че и други хора са видели Василев да паркира там често. Освен възмущение от поведението на бившия спортен министър на ПП хората съветват при следващото подобно паркиране от негова страна да се звънне на 112 или да се повика паяк, който да вдигне джипа на Василев.

Според ЗДвП Чл. 98. ал. 2, точка 2 е забранено паркирането на автомибли, когато то затруднява достъпа до самите гаражи.

Оказва се, че освен газене на закона, Василев си е позволил и да заплаши Аврамов, защото е подал сигнал за неправилното му паркиране. Паяк е вдигнал луксозното возило, а кандидат-депутатът на ПП/ДБ отправил заплахи, и то пред полицаите дошли на място, информира сайтът.