Слави Трифонов към избирателите на ПП-ДБ: Внимание –лъжци!

0
215
Слави Трифонов

Според него лъжа номер едно е, че Христо Иванов не си спомня кой е предложил само тесен кръг лица да бъдат номинирани за служебен министър-председател

Внимание – лъжци! Това е простичко и кратко обръщение към хората, които ще гласуват за ПП/ДБ и към медиите, които продължават да ги обичат и да се опияняват от лъжата.

Това написа Слави Трифонов в своя профил във Фейсбук.

„В случая, дори и аз няма да разкривам лъжите на лидерите на ПП/ДБ, а ще ви покажа как си ги разкриват самите те.
Ако и сега тези, които гласуват за тях и медиите, които ги обичат, продължават да държат на тях, най-простичкият отговор е, че обичат да бъдат лъгани или искат да бъдат излъгани точно от тези хора“, написа още шоуменът.

Според него лъжа номер едно е, че Христо Иванов не си спомня кой е предложил само тесен кръг лица да бъдат номинирани за служебен министър-председател. Трифонов припомня, че под предложението стои подписът на Иванов. Миналата седмица тази промяна създаде силно напрежение и дори се очакваше конституционна криза.

Втората лъжа според Слави е следното изявление на Кирил Петков: „Ние знаем, че Андрей Гюров, ако беше избран, нямаше да откаже, и то не защото иска, а защото щеше да го види като отговорност към Конституцията и към България“. Самият Гюров обаче е заявил: „Единствената позиция, която и към момента мога да споделя, е, че не съм давал съгласие за служебен премиер“.

„Знаете ги как изглеждат, знаете ги как говорят. Дали ще им повярвате, си зависи само от вас. И това, което казвам, няма нищо общо с празника на лъжата – Първи април. Тия хора лъжат всеки ден!“, пише още Слави Трифонов.