Слави Трифонов: Троянският кон се оказа кобила. С червен косъм

0
298
Слави Трифонов

Изходът е само един – референдум за президентска република, пише лидерът на ИТН

„Като гледам какво се случва в българския парламент, някак си от само себе си реших да поема вината за всичко това“, така коментира скорошните събития в парламента Слави Трифонов.

„Ами, да, вече така съм свикнал да съм виновен, че някак си отвътре ме напъва чувството да изкрещя: “Аз съм виновен! Заради мен парламентът буксува. Заради мен няма председател на парламента. Защото разбирам от шоу и всичко, което гледате последните три дни по телевизията е създадено от мен, продуцирано от мен и написано от моите сценаристи. И заради мен председател на парламента е Краси Радков…. извинете – Вежди Рашидов.

Обаче се оказа, че греша. Шокиран съм, но този път не съм аз. Троянският кон се оказа кобила. С червен косъм. И жълтите павета освен, че са криви, вече са и самотни. Изходът е само един – референдум за президентска република. Вие сте суверенът и вие трябва да решите. Това зле скалъпено шоу ли искате да гледате непрекъснато или работещ, отговорен и кадърен политически елит?“, допълни той във фейсбук профила си.