Слави Трифонов: Всички му казват на Кирил Петков, че е лидер, и накрая дори самият той ще вземе да повярва

0
266
Слави Трифонов

Бюджетът ще мине с благословията на този, когото той арестува. Дали някой ги помни тези работи?

Слави Трифонов, фейсбук

Вчера сутринта имаше лидерска среща в Парламента между тримата видни финансисти – Кирил Петков, Христо Иванов и Бойко Борисов, за да се разберат и да мине бюджетът на Асен Василев. Явно са се разбрали, защото дадоха пресконференция и съобщиха на очакващия български народ, че бюджет ще има.

Алелуя! Кирил Петков така се радваше, че е на лидерска среща, защото всички му казват, че е лидер и накрая дори самият той ще вземе да повярва. Барабар Петко с мъжете! А, извинете, Петко беше бащата. Само дето бюджетът ще мине с благословията на този, когото той арестува. Дали някой ги помни тези работи? Не знам, ама аз помня.

Освен това, Бойко Борисов каза на тази пресконференция, че ще ги подкрепи за това националният празник на България да стане 24 май. Нищо не са разбрали тези хора. Нито за бюджета, нито за празника, нито за нищо. Е добре, ние пък ще се борим, защото така е правилно и защото така трябва. Сега ще ви пусна думите на Ивайло Вълчев, произнесени сутринта от трибуната на Народното събрание.