Срещу яростния военен фундаментализъм на Путин, България не може да си позволи още от „просто Киро“

0
246
Цветанка Андреева Снимка: фейсбук

ПП отхвърлиха военна помощ за Украйна, но осигуриха руска газ през посредници. Отказаха съюзнически сили, но извоюваха дерогация за руския петрол. Предлагат ни управление с русофилската БСП в момент ,в който Путин заплашва света с ядрено оръжие

Цветанка Андреева, политолог, фейсбук

Срещу яростния военен фундаментализъм на Путин, България не може да си позволи още от „просто Киро“

Хибридните формации и политици скрити зад маската на „западен“ или „атлантически“ елит са най-опасни за сигурността ни при нарастващата руска заплаха към демократичния свят.

Путин обявява частична мобилизация в Русия. Очевидно „военната операция“ официално се разраства в агресивна война за установяването на руския мир. Това засилва опасността за националната ни сигурност.

През това време в България седмица преди извънредните избори гледаме галерия от неадекватни политици, които живеят във фалшивата реалност на краткия си управленски уют на четворната коалиция, в която два пъти вече се проваляха.

Лидерите на тази провалена теза от ПП изглеждат все по-неподготвени и неадекватни за тежката ситуация. Отказват да говорят за геополитика. Разказът им за националната ни сигурност е провален от хибридните им жестове към РФ. Отхвърлиха военна помощ за Украйна, но осигуриха руска газ през посредници. Отказаха съюзнически сили, но извоюваха дерогация за руския петрол.

Предлагат ни управление с русофилската БСП в момент ,в който Путин заплашва света с ядрено оръжие.