Столичната левица въстана срещу лидера си Калоян Паргов – фейк на централата или истина?

0
168
Калоян Паргов

Градският съвет на БСП – София, не е разглеждал и не е приемал позиция срещу Паргов, твърдят от организацията

Столичната левица въстана срещу лидера си Калоян Паргов. Членове на БСП-София настояват партията да накаже техния председател, стана ясно от съобщение на столетницата, качено и на сайта на партията.

„Основният мотив е участието на столични общински съветници от БСП в „скандалната сделка за осветлението в столицата, разкрита от Борис Бонев, участието им в избора на председател на Общинския съвет на София от ГЕРБ, неглижирането на дейността на градската организация, както и фактът, че Градският съвет на БСП-София не заседава редовно и взима решенията еднолично“.

Социалистите са събрали подписка и призовават „Националният съвет на БСП да предприеме необходимите действия за налагане на наказание на председателя на Градския съвет в София и председател на групата на общинските съветници в града – Калоян Паргов“, пишат редовите членове на организацията. Те призовават задкулисието в градската организация да спре, става ясно още от сайта на БСП.

„Уважаеми колеги, редица медии са получили съобщение от пресцентъра на „Позитано“ 20, което се позовава на позиция на Градския съвет на Софийската организация на БСП, свързана с председателя ѝ Калоян Паргов. Официално и категорично заявяваме, че Градският съвет на БСП – София не е разглеждал и не е приемал подобна позиция. Изпратената информация е подвеждаща и невярна!!!“, отговориха минути по-късно от БСП-София.