Тошко Йорданов: Няма да намерят други предатели в ИТН

0
171
Снимка: кадър

Натискът продължава, този път чрез приятели, обяви той

Излязохме от коалицията заради грешните решения, които взеха Кирил и Асен. Затова би трябвало да си потъпчат егото и да предложат друг от техния екип, не е да нямат хора с капацитет. Самото представяне на Асен Василев за кандидат-премиер обрече разговорите. Това заяви председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов пред БНТ.

По думите му е несериозно да поставят условия с кого от ИТН да говорят, гледайки на депутатите като овце. Коментира, че няма да намерят други такива при тях, правят коалиция на предателите.

Може да са им обещали да ги вкарат в листите им, иначе не виждам как тези ще продължат да бъдат депутати“, каза Тошко Йорданов.

Той допълни, че обажданията продължават, като натискът сега е през приятели.

Кирил и Асен мислят за хората и за партията все едно са фирма и купувайки депутати, купуват акции. А то не е така в политическите партии“, подчерта председателят на ПГ на ИТН.

Постъпката на Виктория Василева е достойна, каза, че ще си изпълни ангажимента към ИТН. Така Йорданов коментира желанието на Василева да напусне парламента.