Транспортният министър живее в междугалактическото пространство

0
235
Николай Събев позира от първия полет до Скопие. Снимка: архив

Еконт говори страшни глупотевини, що за бизнесмени имаме

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Шефът на Еконт е доста зле. Задачата била много проста, обявяват „правителство на малцинството и толкова“. Оттук нататък им трябвали само 12 депутата и това решава проблемите.

От всичко разбирам, че това правителство до един се състои от тежка политическа неграмотност и пр. Тези хора въобще не разбират какво им се случва. Транспортният министър живее в междугалактическото пространство и изобщо не разбира тъканта на политиката.

Дъждът се усилва, те вадят шезлонги! И се мажат с плажно масло. Досега не сме виждали такива нещастни управляващи с безобразно самомнение за себе си. Лоши резултати и непрестанно бръщолевене за победи и успехи. Какъвто премиерът, такива и министрите.

Те са по-доброто, всички останали искат да държат страната в Азия. А Корнелка какво прави при тях като първа защитничка? Свръхнаглост!

Еконт говори страшни глупотевини, що за бизнесмени имаме, Боже, в тази държава. Да слушаш обясненията му за това какво означава „десница“ и пр. политически понятия, е истински погром за интелекта на всеки зрител. Ясно доказателство, че ако имаш талант за алъш-вериша в живота, не е задължително да си умен и да си прочел поне няколко книги.