Уличен музикант разчувства Анди Гарсия в центъра на София

0
105
Снимка: Instagram

Актьорът публикува видео, в което се наслаждава на мелодията от „Кръстникът“

„Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата“. С това описание легендарният американски актьор Анди Гарсия публикува 7-минутно видео, заснето в центъра на София.

Докато се разхожда из града, Гарсия чува познатата мелодия от „Кръстникът“. Актьорът се приближава към източника на мелодията, който се оказва уличен музикант със саксофон, седнал в градинката пред Народния театър. Впечатлен от таланта му, Гарсия сяда до него, слушайки внимателно изпълнението му, а след това му оставя пари.

В края на видеото асистентът му, който е българин, пита музиканта дали познава този човек. Мъжът си няма ни най-малка представа, а след като разбира, че до него е застанала холивудска звезда, се плесва по челото, изправя се на крака и продължава да свири композиция от „Кръстникът“.

Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма „Кръстникът 3“. Мансини наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне. По всяка вероятност Гарсия е у нас за снимките на филма „Непобедимите 4“, където играе агент на ЦРУ.