Ужас, Кирил Петков не знае колко струва хлябът! А Цънцарова не го пита: ЗАЩО не знае

0
249
Снимка: кадър

Този човек ме измъчва с изказа си!

Участието на Кирил Петков беше излъчвано и на живо във фейсбук страницата на БТВ. Хиляди хора изразиха мнението си в коментари по лайфа, но най-много са тези, които обръщат внимание на не съвсем елегантното измъкване от въпроса колко струва един хляб, пише „Трибюн“.

Георги Ковачев

Бедна лексика и неподготвеност на ниво Марешки.

Нели Николова

Ужас, не може да отговори на въпросите! Не знае цената на хляба! Обещава, но как лицемерно знае, че няма да е така. Цените на потреблението се увеличават драстично. За три месеца ни съсипа, без война.

Мартин Асенов

Подай си оставката, съжалявам, че съм гласувал за теб. Не мислех, че си толкова прост. Значи образованието не прави човека…

Кирил Петров

Кирето не знае колко струва хлябът, защото яде безглутенови пасти от сладкарницата на Линда за 50 лева. А Цънцарова не го пита: ЗАЩО не знае колко струва един хляб в магазина???

Мина Цветкова

Гладка мисъл, уникален изказ, политик от „класа“, непродажен, загрижен за народа си, само дето ми идва да тресна един на телевизора, че да спре… Мъка, мъка, хора, този е уникален идиот.

Елена Маджарова

Хлябът ще запазиш, но едно олио в провинцията е 5.20, а заплатата е 500 лв.

Денка Божкова

Защо казвате, че бензинът се вдига заради покачването цената на петрола, при положение че България не купува от този петрол, чиято цена се вдига, а от евтиния руски такъв? Казвате, че цените се вдигат заради войната в Украйна, а те се вдигат от преди близо година насам??

Татяна Андонова

И не можа да отговори каква е цената на 1 хляб…

Как ще знае как живеят обикновените хора

Атанас Делибалтов

Този човек ме измъчва с изказа си!

Гергана Благоева

Защо не каза колко струва един хляб!