В държавата на Радев гражданите са под юмрука му – те не протестират, а го слушат

0
114
Румен Радев

В държавата на Радев хаосът властва навън, а редът е в тържествената му зала

Цветанка Андреева Снимка: фейсбук

Цветанка Андреева, фейсбук

В държавата на Радев – президентството е център на властта, парламентът е „територия“, а самият Радев е вездесъщ управник и спасител – на горите и плажовете, та чак до пенсионерите /според речта му/.

В държавата на Радев хаосът властва навън, а редът е в тържествената му зала. Там под герба той нарежда – хвали, назидава, назначава и заклева – смирено гледащите го изпълнители.

В държавата на Радев – той държи всички официални речи, а партиите му ръкопляскат. Най-енергично ще ръкопляска неговата партия, както разбираме.

В държавата на Радев – парламентът ражда само кризи, а правителството ще е идеално, защото ще е назначавано от него.

В държавата на Радев правосъдната реформа означава недосегаемост на президента и администрацията му от прокуратурата при злоупотреби и при лобизъм.

В държавата на Радев – гражданите са под юмрука му. Те не протестират, а го слушат. Не допускат компромати да развалят имиджа на властта му и любимците му /с каквито недисциплинираните от него зли сили ще го атакуват, както ни предупреди/.

В държавата на Радев се следва руският политически модел, но за да постигне властовите си цели търси публични гаранции за властта си и от САЩ.

В държавата на Радев ГЕРБ трябва да са в изолация, а градските десни – парализирани от волята му къде и как ще инсталира откраднатите им лидери /учредители/ ще гледат безучастно как цепят гласовете им.

В държавата на Радев – напролет след тежка икономическа зима той ще поиска официално цялата власт, чрез ВНС и нова конституция

За всичко това на Радев му трябва втори мандат в президентството на нашата държава.