В крайна сметка какво е имало в кутиите за пици, поръчани посред нощ в МС? Няма ли кой да каже

0
623
Кирил Петков Снимка: фейсбук

Ще запомним Петков с ужасяващо самонадеяната вечна захиленост, със слабоумните пакости без никаква мярка и с непрестанното самохвалене

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Слави Трифонов към Кирил и Асен: „Дано се задавите с власт!“.

Всъщност Кирил, Асен и Лена вече се задавиха. Подценяването на врага е класическа тактическа грешка, която се прави от високомерие и глупост. Тази семейна групичка е изпълнена с арогантност. Сглобят се, поръчат си „пици“ и стават много смели.

Арогантността често е характерна за тези, които не са сигурни в себе си. Убедеността, че си много по-добър от другите, се поражда и от страх, от отхвърляне на истината за света, който не си ти, който е чужд на тесния ти светоглед. Ако имаш достатъчно хоризонт в главата, ще виждаш и отсяваш качествата на врага, така ще можеш да направиш добра стратегия. Няма нищо страшно, пуснете властта! Безкрайността a parte post (след това) без вас, илюзионисти, не е по-страшна от безкрайността a parte ante (преди това), защото двете се различават единствено по шестмесечното присъствие на една тежка политическа патология.

Ще запомним Петков с ужасяващо самонадеяната вечна захиленост, със слабоумните пакости без никаква мярка и с непрестанното самохвалене колко е добър и как всичко е постигнал, как шайката му приятели, част от които си живеят заедно, са платиненият избор за България.

В крайна сметка какво е имало в кутиите за пици, които са си поръчвали посред нощ в МС? Няма ли кой да каже.