Вежди Рашидов: С мандат на ИТН може да има кабинет, за мен те са проект на ДПС

0
102
Вежди Рашидов Снимка: архив

Рая Назарян е симпатично момиче, но въртенето ѝ в една центрофуга не е добре за кариерата ѝ, обясни бившият председател на парламента

Бившият шеф на парламента и ексминистър на културата Вежди Рашидов може да има правителство в 50-ото Народно събрание. Третият мандат може да отиде в „Има такъв народ“ и с подкрепата на ГЕРБ и ДПС „да се случи правителство“, смята Вежди Рашидов, според когото ИТН са проект на Ахмед Доган.

Ако сега ГЕРБ направи коалиция с ДПС, трябва да даде много отговори на електората си, каза още Вежди Рашидов в предаването „Тази сутрин“ на Би Ти Ви.

Рая Назарян е симпатично момиче, но въртенето ѝ в една центрофуга не е добре за кариерата ѝ. Мелачката е смля, каза още Рашидов.

Той обясни, че докато е бил председател на парламента, е имал респекта, уважението на хората, парламентът работил спокойно и се приели много закони. Вежди Рашидов познава Рая Назарян и я определи като „симпатично и хубаво дете“. Росен Желязков е един умен и добър по природа човек. Много ми беше приятно той да е председател на парламента, но свалянето му бе унижение, посочи Рашидов.

„Жал ми е за момичето, защото трябва да има перспектива – влязла е в политиката, за да прави кариера“, коментира Вежди Рашидов номинацията на Рая Назарян за председател на парламента.