Вижте как полицаи пребиват паднал на земята фен (Видео)

0
1013
Кръв остана след побоя над протестиращ. СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Четирима униформени налагат запалянкото с палки и ритници в епицентъра на сблъсъците заради БФС

Спортната редакция на bTV се сдоби с ексклузивен клип с брутални сцени, заснет от случаен очевидец в епицентъра на сблъсъците между жандармерия и фенове в четвъртък вечер в центъра на София.

На видеото ясно се вижда как паднал на земята по очи протестиращ срещу управлението на БФС става жертва на шокиращо насилие от страна на не един, а на четирима жандармеристи. Кръв остана по земята в района като доказателство за случилото се.

А централните улици на София останаха на места обляни в кръв, но и с изкъртени павета, използвани като оръжие от ултрасите към полицаите.

Първоначално, запалянкото е налаган с палка само от един униформен, който в един миг дори го съжалява и си тръгва. Секунди по-късно обаче се връща, но вече заобиколен от още двама негови колеги, които се включват с наказателната акция с палки, но и с ритници.

И понеже очевидно това не е достатъчно, към тях, в края на клипа се вижда как се присъединява и четвърти техен колега. Кадрите са от района около Националния стадион „Васил Левски“, където се случиха и най-тежките и най-кървавите инциденти между протестиращи и полиция.