Влудяват ме сравненията между Тръмп и мутрата Слави Трифонов

0
463
Снимки: фейсбук/К. Мишев

Той беше един от най-известните американски предприемачи преди тв шоуто

Константин Мишев
Константин Мишев, фейсбук
Вижте мои сладки приятелки и храбри приятели. Като републиканец и неоконсерватор не съм привърженик на Тръмп. И не бях съгласен да бъде сравняван с Рейгън от тръмпистите. Но пък сега ме влудяват сравненията между Тръмп и мутрата Слави Трифонов.
Тъй като за разлика от 99% процента от хората, които четат какво пиша тук, аз съм живял в Ню Йорк при неговия бизнес възход… та да ви разкажа. Тръмп изобщо не стана популярен заради едно телевизионно шоу. Той беше един от най-известните американски предприемачи преди това шоу. Именно защото беше толкова известен като предприемач – затова и направи бизнес ТВ серията.
Добър или лош като президент, този човек построи някои от най-важните сгради в Ню Йорк и други градове в Щатите и по света. Нямам представа дали знаете, но Тръмп имаше също самолетна компания. За един час от летището „Ла Гуардия“ можеше да се стигне до Бостън или столицата Вашингтон. Аз съм пътувал с неговите самолети поне десет пъти.
Започвам малко да се ядосвам, когато чули, чели, недочули или недочели хора правят анализи на американската политика. Но сега не просто се ядосвам, а изпадам в ярост, когато същите чули, чели, недочули или недоспали сравняват Тръмп с чалгаджията и мултак Слави Трифонов.
Ами спрете, моля ви. Пишете и говорете за неща, които разбирате!