Вместо да подсмърча от трибуната, Бойкикев да се извини на хората, които излъга

0
377
Христо Иванов и Корнелия Нинова Снимка: архив

Чак днес одиозният Христо набра кураж да изока за предложението си за доставка на оръжие за Киев. Защото знае, че от утре е ваканция

Стефан Ташев, фейсбук

Гледам тук фенове на ДБ как си късат ризите от яд, клеймят любимците си Бойкикев и сие заради снишаването за Украйна. Чак днес одиозният Христо набра кураж да изока за предложението си за доставка на оръжие за Киев. Защото знае, че от утре е ваканция.

Книжни тигри са тези, фейсбук революционери. Едно е да палиш слама под краката на полицаи и да се търкаляш по „Орлов мост“ с биричка, друго е да правиш политика и да управляваш държавата. Днес се сети Бойкикев, след като две седмици коалиционните му партньори го разиграваха и му спираха декларацията по комисииите.

Но българинът казва: Каквото повикало, такова се обадило ! Много вярно. През 2019 година на местните избори ДБ в София се прегърна с БСП, менкаха си подкрепа. Дърти комуняги с радост се снимаха как отишли да гласуват на втори тур за кандидатите на ДБ. И обратното. Нали да свалим Борисов, бе. Във Варна ДБ работеше на втория тур за Костадин Костадинов и „Възраждане“, за да не е ГЕРБ.

ДБ коленичи пред президентството, в краката на Румен Радев, за да не сложат Гешев. Цяло лято хора от уж дясната коалиция хвалеха президента Радев, как нямали никакви забележки към него, гласуваха на втория тур за човека на Решетников, за да не се върне Борисов, бе. Сега се сетиха, че е ватник, човек на Русия. А, добрутро другари от „десницата“.

Всичко се връща. Избраният от ВАС единствен червен кмет в София, този на „Изгрев“, се обяви против именуването от СОС на алея „Героите на Украйна“ и площад „Борис Немцов“ пред руското посолство. Същият, който възстанови паметника на „Петимата от РМС“. Всичко това става благодарение на вас. Вие сте съюзници с комунистическата партия, радвате се колко добре работите с нея, сега си сърбайте попарата. Вместо Бойкикев да подсмърча от трибуната, да се извини на хората, които излъга, че е „десен“ и тн.