Време е за бой по зомбитата на Радев

0
930
Снимка: фейсбук

От днес нататък всеки глас за тази пасмина е глас срещу България!

Владимир Зарков, фейсбук

Време е да взимаме лопатите и бой по зомбитата на Радев, бой, бой…

По-миналото лято болшевишкият президент Румен Радев вдигна юмрук и събра около него отрепките на политическата „интелигенция“. А откакто са парламентарно мнозинство, зомбитата на Радев правят само едно – пият кръвчицата българска. По елементарен начин: като не работят нищо.

Какво свършиха отрепките в парламента? Нищо за народа и почти всичко за своя сметка!

Гласуваха нов изборен кодекс, за да може берачите на ягоди в Англия, гледачките на пенсионери в Гърция и джебчийките в Испания да направят куция Слави Трифонов първа политическа сила.

Уволниха над 3500 „лоши“ хора от ГЕРБ, за да назначат на техните места 3500 „наши“ хора, за което държавата плати или ще трябва да плати на обезщетените над 15 милиона лева! Похарчиха и продължават да харчат над 300 милиона за избори.
Качиха се в служебни коли, гласуваха си по над 7000 лева заплата (с добавките и режийните) и се скъсват да се снимат един друг как преяждат в бюфета.

Спряха парите по десетки проекти, с което обрекоха на глад стотици хиляди! За сметка на това Кире Петков разписа 30 милиона лева държавна помощ на завода на Домусчиеви в Ловеч, дето ще произвежда електрически трошки три пъти по-скъпи от тези на пазара!

Със своята некадърност пуснаха коронавируса във всеки дом, но за сметка на това отрязаха парите на лекарите, дето се борят с епидемията на първа линия.

Обединиха се, за да влязат в парламента и се изпокараха, когато бяха вътре. За постове, за власт, за влияние. Взеха дори да се плюят, да се обиждат, да си размятат кирливите ризи и насраните гащи.

Излъгаха народа, че ще демонтират ГЕРБ. Не, тези искат да монтират самите себе си!

Превърнаха парламента в посмешище, ходят на работа боси, дрипави, невчесани, мръсни, миризливи! Диалект се лее отвсякъде, некадърието и простотията заливат най-уважаваната някога сграда в България.

Щяха да изчегъртват и Гешев. За да им помогне, той дойде на крака в Народното събрание! Христо Иванов се уплаши и се скри в бюфета зад тава с кебапчета, за да гледа дебатите по служебния канал. А Хаджигенов… Горкият, добре, че беше с памперс!

Чегъртат покрай ГЕРБ и Конституцията, превърнаха я в нещо като Мая Манолова на младини – всеки я ползва както той иска!

Бяха мисия 121. Превърнаха се в гнус 2021!

Идат нови избори. Време е наистина да взимаме лопатите и бой по тези президентски зомбита, бой, бой… Бой и по наместника на Решетников! От днес нататък всеки глас за тази пасмина е глас срещу България!

ПП: Сега нека партийните зомбита заповядат…