Втора категория московски слуги ни превърнаха във втора категория натовска държава

0
474
Румен Радев и Александър Маринов, шеф на стратегическия му съвет

Ако не сме част от натовския чук, ще се превърнем в руска наковалня

Иван Сотиров

Иван Сотиров, фейсбук

Втора категория московски слуги ни превърнаха във втора категория натовска държава!

Жалък плач се чува от страна на Президента и Правителството, защо от Кремъл не ги уважават, а направо ги подминават. Вижте реакцията на Румъния, след руския ултиматум, която иска засилване на натовските структури на своя територия и чуйте кремълските пропагандни мантри, които тиражира чрез БНР шефът на Стратегическия съвет на Президента.

Свързваният с ВИС и Мултигруп ДС агент “Майстора” доразвива тезите на своя патрон, “миротвореца” и “демилитаризатора” на Черно море, Радев, като обяснява, че ако напрежението ескалира до реална конфликтност, страната ни ще бъде между чука и наковалнята. Между чука и наковалнята си тогава, когато си в разкрачено положение, в което са ни поставили тези, които ни управляват. Между чука и наковалнята си тогава, когато не си нито чук, нито наковалня. Ако не сме част от натовския чук, ще се превърнем в руска наковалня.

Трябва да е ясно на нас и на нашите европейски и натовски съюзници, че режимът в Москва се съобразява само с един аргумент и това е аргументът на силата. Границите на Кремълската агресия ще се простират до границите на държавите от НАТО или на Китай. Ако Свободният свят не се е поучил от грешките, които допусна с режимите на Хитлер и Сталин, ще ги повтори с режима на Путин.