За баланс някой няма ли да пусне сигнал срещу Мая Манолова

0
278
Мая Манолова Снимка: фейсбук

За лобирането ѝ за братя Галеви, за финансирането на кметската ѝ кампания от Васил Божков…

Явор Дачков Снимка: БТВ

Явор Дачков, фейсбук

За баланс някой няма ли да пусне сигнал срещу Мая Манолова. Проверка на имоти, доходи, милионерска сватба на дъщеря ѝ, работата ѝ при Ковачки, лобирането ѝ за Ковачки – топлофикации, тецове –  лобирането ѝ за братя Галеви, финансирането на кметската ѝ кампания от Васил Божков, уреденото ѝ избиране за омбудсман от Бойко Борисов (обществен защитник, назначен от властта!), депесарския гръб в лицето на Пеевски за нейните „скандални“ разкрития и още много сигнали все от този род.

Дъжд от сигнали (както тя се изразява) към служебното правителство трябва да завалят, за да има равновесие, все пак…

Иронията е, че тя беше основен претендент за номинация вместо Радев през 2016 г. за президент и работи доста срещу него в първите години от мандата му. После се закачи за протестите, които избухнаха след нахлуването на Гешев в президентството, и си лепна призива на Радев „Мутри, вън“ за име на идиотската си коалиция.

Сега поставя условия за подкрепа на служебното правителство, без никой да я иска, срещу своите сигнали, подхвърлени най-вероятно пак от ДПС (бизнесът със земеделие, както и здравеопазването са техен дългогодишен неформален ресор под контрол). Мая Манолова бе уж независима кандидатура на БСП за кмет на София, но после каза, че с БСП няма да работи, защото е партия от статуквото и куп други неща от този род.

Страшно перде. Соматична политическа невроза. Хистерия.