Задържаният Стефан Димитров няма нужда от болнично лечение, върнаха го в килията

0
196
Болница "Света Анна".

Това съобщиха от болница „Света Анна“

На задържания за контрабанда Стефан Димитров, който по-рано днес бе откаран за преглед в Окръжна болница, са му направени кръвни изследвания и скенер на главата. Преценено е, че той няма нужда от болничен престой, съобщават от лечебното заведение.

„Днес малко преди обед, мъж (с инициали С.Д.) беше приет и прегледан по спешност в СО на УМБАЛ „Св. Анна“-София АД. Мъжът е бил в следствения арест, когато получава оплаквания за проблеми в крайниците, главоболие и световъртеж. Направени са му кръвни изследвания, лумбална пункция и скенер на глава. Допълнително е проведена консултация с невролог и е преценено, че мъжът няма нужда от хоспитализация“, се казва в съобщение от болница „Св. Анна“ в столицата.

Задържаният за контрабанда Стефан Димитров бе откаран в Окръжна болница. Поради оплаквания той бе изведен от килията за преглед.

В четвъртък Димитров и бившата шефка на Митниците Петя Банкова обжалваха ареста си, но адвокатката на Банкова не се яви в съда, затова заседанието ще се гледа на 16 април.