Защо мълчат лидерите на „Демократична България“, поне Хитлер да бяха заклеймили!

0
223
народен съд
Посрещането на външния министър на СССР Вячеслав Молотов в Берлин на 12 ноември 1940 г. Посрещачите са фелдмаршал Кайтел (крайният вляво) и Йоахим Рибентроп. Оркестърът свири Интернационала. Никой не съди Молотов като съюзник на Третия райх.

Или и това не е много удобно днес? Нали главният съветник на Радев използва(ше) нацистки поздрави

Константин Мишев Снимка: фейсбук

Константин Мишев, фейсбук

Бих искал да поздравя Мартин Димитров! За разлика от повечето от останалите в „Демократична България“ все пак отбеляза този ден за почитане на жертвите на комунизма и националсоциализма!

И също бих искал да поздравя Борислав Сандов, който също отбеляза тази дата и тъжната годишнина от пакта „Молотов-Рибентроп“.

Защо мълчат останалите лидери? Защо нямат позиция Христо Иванов и Атанас Атанасов? За генерал Радев или Бойко Рашков изобщо не питам.

Разбирам, че не искат да дразнят комунистите… нали ще се опитат да направят заедно правителство… но поне Хитлер да бяха заклеймили! Или и това не е много удобно днес? Нали главният съветник на Радев използва(ше) нацистки поздрави?

Вижте момичета и момчета… или човек има политически принципи… или е всеяден. А всеядността е мълчаливо занаятие… ядеш каквото ти подхвърлят и мълчиш. Нали ядеш? Защо да говориш с пълна уста?