Жители на район „Изгрев“: Къде си кмете, защо обещаваше, а сега се криеш ?

0
2073
Делян Георгиев бе избран за кмет от листата на БСП. СНИМКА: АГЕНЦИЯ ФОКУС

Въпреки многобройните сигнали на граждани за опасни дървета Делян Георгиев не си мърда пръста

Жители на столичния район „Изгрев“ се вдигат на бунт срещу кмета Делян Георгиев, избран есента от листата на БСП. Това става ясно от многобройни постове в социалните мрежи. Причината за недоволството им са бездействието на червения градоначалник по многобройните им сигнали за опасни дървета, които според тях застрашават живота на гражданите.

Кмете Георгиев, за криви и опасни дървета ли ни имаш ? Затова ли не ни обръщаш внимание? В кампанията Вие и представители на Вашата партия (БСП) ни обещавахте цветя и рози, но получихме бодли, храсти и криви опасни дървета“, пише в социалните мрежи Васил Михов.

Опасните дървета „греят“ облепени с лика на кмета Георгиев.

За да обърнат внимание на бездействащия кмет хората са облепили опасните дървета с портрети на Делян Георгиев и надпис : „Внимание! Опасност! Кметът на район „Изгрев“ от БСП Делян Георгиев отказва да премахне това опасно дърво, въпреки многобройните сигнали.

Жителите на „Изгрев“ масово недоволстват от бездействието на кмета.

Маги Георгиева, също жител на район „Изгрев“ споделя във Фейсбук: С моите съседи подаваме сигнали да опасни дървета. Г-н Делян Георгиев обаче не ни чува. Стана кмет и си седи на топло в кабинета. А даваше обещания. Преди само няколко месеца. Кмете, къде си ? БСП, къде сте ?,пита тя.

Делян Георгиев е син на бившия главен секретар на ДАНС и ексслужител на ЦСБОП Младен Георгиев. Младен Георгиев е свързан със спекулациите и манипулациите около досието „Буда“ на Бойко Борисов в ЦСБОП.