Борисов в Кърджали: Когато има работа и високи доходи, не мислим за глупости

Благодарности към правителството не са необходими, това ни е работата, допълни той

0
133
борисов
Преди да пристигне в Кърджали Борисов пи кафе с хората в село Козлец. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Премиерът присъства на откриването на четвъртия завод за автомобилни части

Премиерът Бойко Борисов присъства на откриването на четвъртия завод за производството на автомобилни части и научно-изследователски център край Кърджали. Той е най-големият и модерен завод за производство на метални тръби в Европа, посочи министър-председателят.

„Когато фактите говорят, можем да оставим другите. Когато има работа и високи доходи, не мислим за други глупости. Тук бяха поляни, сега има завод. Тук има хора, които още си спомнят Възродителния процес”, заяви Борисов.

Той е на посещение в Кърджали заедно с председателя на НС Цвета Караянчева, министъра на финансите Владислав Горанов, вицепремиера Томислав Дончев, икономическия министър Емил Караниколов и посланика на Турция в България Хасан Улусой.

„Благодарности към правителството не са необходими, това ни е работата. Доколкото знам, средната работна заплата е 1 500 лв., с 13-та и 14-та заплата. Все повече българи се връщат, защото в тези високотехнологични паркове трябва да работят и високо подготвени и трудолюбиви хора“, заяви Борисов.