БСП върви по пътя на СДС

Нинова предпочита да води битки със своите, вместо да ги води срещу ГЕРБ

0
539
БСП
Централата на БСП на "Позитано" №20

Партията никога не е била толкова разделена

бсп
Цветан Фиков, журналист и политически анализатор

БСП никога не е била толкова разделена и фрагментирана в най-новата си история. Корнелия Нинова, носи своята персонална вина за тази ситуация. Защото за да си лидер трябва първо да имаш способност да обединяваш. Но Нинова предпочита да води битки със своите, вместо да ги води срещу ГЕРБ. Това не е случайно! Самата тя ясно осъзнава, че няма как да бие политическия опонент, за това прави всичко нужно да ангажира партията с вътрешни борби. Така вината за всички загуби, ще се прехвърлят, към разделената БСП, но не и към некадърния лидер!

Сега предстои тежка загуба! След вчерашния пленум, и най-промитите мозъци са на ясно, че няма как в това състояние БСП, да се пребори с ГЕРБ.

А, дали не е това целта на пребоядисаната новосоциалистка?

Дали не изпълнява плана на своя ментор Костов за разбиване на партията? (Спомнете си СДС) сценарият на случващото се в БСП напомня болезнено за случилото се там!

Дано, след тези избори партията се събуди и поеме по правилния път! Път който води в противоположна посока от тази на Нинова и Добрев!

Дано, защото ако това не се случи, на местните избори БСП ще катастрофира тежко, и тогава може да е късно за анестезия на партията! Възстановяването ѝ ще продължи дълго, ако въобще успее да се съвземе след тежките рани нанесени и от Нинова и Добрев!